«Військові обереги святого Миколая 2022: Вишиваний Оберіг»

Десятий місяць триває повномасштабна російська терористична війна проти України.

Десятий місяць рашисти закидають нас ракетами і шахедами, бомбами і снарядами, мінами і кулями, намагаючись зламати волю українського народу.

Ганебно програючи на фронті нашим славним ЗСУ, рашисти підступними ударами по мирних містах і об’єктах життєвого забезпечення населення намагаються позбавити нас електрики, тепла і зв’язку.

Але українські діти, навіть в таких умовах, готуються до свята Миколая!Цього року наші діти, разом із дорослими, вирішили зробити для наших військових особливі – «Вишивані обереги» до Дня святого Миколая.

Вихованці гуртка «Ключі до розкриття талантів» разом із керівником Світланою Кузьменко, розпочали сумісний процес створення вишиваного оберегу (сорочки) і запрошують долучитись всіх бажаючих. Відео про це дивіться тут: https://youtu.be/eBwfK5rZzUk

Український державний центр позашкільної освіти оголошує Всеукраїнський флешмоб «Військові обереги Святого Миколая».

Звичайно, що створення таких оберегів потребує особливих ресурсів і часу.

Головне, щоб всі, хто вирішить долучитися до нашого сумісного процесу створення оберегів, обов’язково знаходились в безпеці!

Отже, що ж саме ми плануємо зробити:

  • Оберіг – Вишиванка – сорочка для захисника чи захисниці;
  • Оберіг – рушник;
  • Оберіг – на зап’ястя (браслет, або манжет).

Для участі потрібно кілька кроків:

Крок 1: Визначте, для кого саме (захиснику чи захисниці) і який саме Вишиваний Оберіг Ви будете створювати – сорочку вишиванку, рушник або браслет.

Крок 2: Перевірте, чи всі необхідні ресурси є у Вас в наявності для створення оберегу: тканини, нитки, голки, свічки і т.п.

Крок 3: Підберіть вишивані символи та елементи для Вашого оберегу та намалюйте ескіз Вашого оберегу із на аркуші А4, щоб перевіряти процес під час його виготовлення.

Крок 4: Готовий оберіг сфотографуйте і розмістіть у себе на сторінці в соцмережі та на сторінці Вашого закладу позашкільної освіти або гуртка з хештегом #оберегисвятогомиколая

Крок 5: Надішліть свій Вишиваний Оберіг конретному захиснику або захисниці із спеціальною листівкою-описом його особливостей та власними побажаннями власнику Вашого Оберегу.

P.S. А коли Ви будете писатидо Святого Миколая свій особистий лист із побажаннями до свята, не забудьте про найзаповітніше бажання всіх справжніх українців – ПЕРЕМОГИ у війні!

Нехай Святий Миколай нам допомагає! Слава Україні!

Кiлькiсть переглядiв: 67

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.