«На Урок»: «Волонтерство як форма реалізації концепції національно-патріотичного виховання у школі».

Педагоги ОБХТ взяли участьу вебінарі на освітньому проекту «На Урок»: «Волонтерство як форма реалізації концепції національно-патріотичного виховання у школі».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=y7dvP1tYqnE, рекомендуємо переглянути у будь-який час директорам та заступникам, методистам,педагогам позашкільної освіти,адміністраторам закладів освіти,всім педагогам,педагогам-організаторам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Демчук-Маригіна Дар'я заступник директора з навчальної роботи, вчитель географії спеціалізованої школи 207 міста Києва; тренерка НУШ.

Чому так важливо тримати волонтерський фронт та як можна залучати учнів до благодійної діяльності? Як розвивається волонтерство в Україні та як залучити до нього школярів? Разом дізналися про перевірені благодійні фонди та познайомимося з розгалудженою системою благодійності. Познайомилися з авторськими розробками посібника «Уроки доброти» та можливостями їх використання в освітньому процесі.

Зміст

Можливості організації волонтерських проєктів у закладі освіти.

Шляхи залучення учнів до волонтерства.

Приклади реалізації волонтерських проєктів із учнями.

«Уроки доброти»: ідеї та поради на навчальний рік.

Очікувані результати: Учасники вебінару дізналися про місце волонтерства в концепції патріотичного виховання, отримали поради щодо організації та планування дитячого волонтерства й доброчинності в закладі освіти, розглянули ідеї та поради для проведення «Уроків доброти» в освітньому процесі.

Кiлькiсть переглядiв: 7

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.