Повернутися до звичайного режиму

Молодь незламної країни

Сьогодні. 13/10/2022р.на Форум лідерів «Молодь незламної країни» зібралися лідери учнівських рад самоврядування Миколаївщини з своїми кураторами, наставниками, а вже через декілька років – професіонали своєї справи та державні діячі усіх рівнів.

Школа життя, яку проходить молодь всамоврядуванні, стане надійним фундаментом як і для нашого саморозвитку, так і для розбудови України у майбутньому.

Основним призначенням самоврядування в області є виховання в учнів свідомої громадянської позиції, їх підготовка до активної участі у демократичному управлінні суспільством.
Самоврядування сприяє формуванню в учнів почуття господаря, організаторських навичок, вмінню співпрацювати на принципах рівноправності, гласності.

/Files/images/2022/image020.jpg Перед учасниками форуму виступили:

Максим Євгенович ДИРДІН, Народний депутат України 9-го скликання, практикуючий адвокат, політик;

Євгеній НОТЕВСЬКИЙ, Президент громадської організації «Миколаївська обласна організація лідерів молодіжного самоврядування «Молодь – майбутнє нації», виконавчий директор Організації роботодавців «Об‘єднання роботодавців та підприємців Первомайська»;

Лариса Вікторівна ЩУКІНА, директор обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради, Заслужений працівник освіти України, кавалер ордену княгині Ольги ІІІ ступеня.

В зв’язку з оголошенням повітряної тривоги в області, робота Форуму перенесена на понеділок, 17.10.2022. Дякуємо всім за розуміння!

Кiлькiсть переглядiв: 54

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.