Нові виклики – нові рішення: про результати діяльності ОБХТ у 2021-2022 н.р.

06.09.2022 в обласному Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради відбулось онлайн-засідання педагогічної ради на тему: «Про результати діяльності закладу в 2021-2022 н.р.: нові виклики – нові рішення». На початку засідання у присутності працівників господарчої групи та педагогічного колективу закладу голова профспілкового комітету Ігнатьєва Л.А. звітувала про роботу профспілки протягом 2021-2022 н.р., яка була визнана задовільною.

/Files/images/2022/Рисунок50.png У ході засідання педагогічної ради проаналізовано результати діяльності педагогічного колективу ОБХТ за 2021-2022 навчальний рік; узагальнено досвід організації навчальної та виховної роботи з вихованцями в гуртках і студіях в умовах воєнного стану;визначено особливості організації освітнього процесу в ОБХТ у 2022-2023 н.р. в умовах воєнного стану. У своїй доповіді заступник директора з НВР КияноваА.Г., проаналізувавши виконання основних річних завдань за 2021-2022 н.р., підсумувала, що всі поставлені перед педагогічним колективом стратегічні цілі і завдання реалізовані на достатньому рівні. Не дивлячись на складні умови, в яких наразі перебуває наш заклад через військову агресію російської федерації, в ОБХТ освітній процес не зупиняється і триває. Методист Петеліна О.К. розповіла про роботу т/в МАН Миколаївської області та досягнення вихованців у 2021-2022 н.р., зокрема в період війни. Керівники гуртків Панченко В.І., Губська Н.М., Василенко І.А. розповіли про форми і новітні методи дистанційної роботи з вихованцями в гуртках у синхронному та асинхронному режимах в умовах воєнного стану. Практичний психолог Ширченко Л.А. підбила підсумки діяльності минулого року, наголосивши на пріоритетних наступних завданнях –охороні психічного здоров’я; надання психологічної та соціально-педагогічної підтримки всім учасникам освітнього процесу відповідно до цілей ОБХТ. Директор ОБХТ Щукіна Л.В. у своїй доповіді розкрила особливості організації нового 2022-2023 н.р. в умовах війни, зробивши акцент на завданнях роботи педагогічного колективу закладу в складних умовах сучасності.

Учасники засідання мали можливість поспілкуватися в синхронному режимі, отримати нову корисну інформацію, висловити свої думки та отримати мотивацію до педагогічної діяльності.

Кiлькiсть переглядiв: 22

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.