Дебатний клуб з нагоди Дня Конституції України

/Files/images/2022/291563849_1707253786302879_5043337425707827604_n.jpeg

Вихованці гуртка «Відповідальне лідерство - шлях до успіху» (кер. Чуприна Д.О.) взяли участь у Дебатному клубі з нагоди Дня Конституції України. Дебати проходили у так званому Британському форматі. Цей формат був сформований на початку ХХ століття в Великобританії завдяки підтримці університетів Оксфорду та Кембриджу. Сьогодні він є офіційним форматом проведення Всесвітнього чемпіонату з парламентських дебатів в якому беруть участь більш ніж 300 команд з усього світу. Ці команди представляють коледжі та університети, а сам формат звикли вважати студентським.

28 червня. Державне свято. Так вийшло, що саме в День Конституції ГО «МООЛМС «Молодь – майбутнє нації» спільно з лідерами Миколаївської області долучились до волонтерського фронтту.

- Президент ГО «МООЛМС «Молодь – майбутнє нації» Євгеній Нотевській : «Їхали ми двома бусами повністю загруженими гуманітаркою. Один із залізних конів передали також хлопцям на передову. Дякуємо підприємцю міста, що побажав залишитися анонімним, за такий дарунок. Спасибі також землякам, які швидесенько відгукнулися на клич та напекли пиріжки, пахлаву, коржики для воїнів. Медичку, харчі завезли в різні підрозділи та шпиталь. Передали гуманітарку і в БО МБФ《Volunteer UA》 для майбутньої роздачі людям. Перед від'їздом роздали продуктові набори і жителям міста, які тримають освітній фронт - працівникам Обласного будинку художньої творчості. Миколаїв тримаєтьсяз усіх сил, тримаються люди, місцева влада робить усе можливе та неможливе, волонтери на підхваті. Усі виборюють перемогу.»

МООЛМС "МОЛОДЬ - МАЙБУТНЄ НАЦІЇ" працює далі. Долучайтеся!

Кiлькiсть переглядiв: 28

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.