Як розвивати креативність?

Педагоги обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради взяли участь у вебінарі на освітньому проєкту «На Урок»: «Як розвивати креативність учнів: із теорії в практику крок за кроком».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=07D4blV9Z2M, рекомендуємо переглянути у будь-який час директорам та заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти.

Креативне навчання учнів сучасних ЗЗСО важко піддати сумніву. Адже воно є однією з найважливіших навичок 21 століття. І для того, щоб бути активним громадянином майбутнього суспільства, треба володіти цією навичкою поряд із такими вміннями, як командна робота, здатність ухвалювати оптимальні рішення, вміння прислухатися до думки інших людей та досягати успіху в професійній сфері.

Креативність – це ті творчі здібності людини, що дозволяють створювати і втілювати в життя абсолютно нові ідеї. Саме це розглядається на вебінарі.

Автор вебінару Бентковська Алла заступник директора з навчально-виховної роботи Спеціалізованої загальноосвітньої школи з поглибленим вивченням іноземних мов І-ІІІ ступенів №1 ім. Т.Г.Шевченка м. Бердичева Житомирської області, учитель- методист.

Зміст вебінару

Визначення креативності, її головних складників, креативних здібностей.

Чи можна розвивати креативність у кожній людині?

Розвиток креативних здібностей в собі, учнях свого закладу освіти (із досвіду роботи).

Практика ефективного застосування креативних завдань на уроках.

Очікувані результати: переосмислення розуміння креативності та її головних складників, отримання практичних порад для її розвитку й використання творчих завдань на уроках, а також навчитись ефективно працювати над використанням креативних вправ під час різних видів діяльності.

Кiлькiсть переглядiв: 71

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.