Юні журналісти ОБХТ отримали Гран-прі в Національній Спілці журналістів України

24 грудня вихованці «Зразкового художнього колективу» гуртка «Школажурналістики» (керівники: І.А. Василенко, В.І. Панченко, Д.О. Чуприна)обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради взяли участь в урочистій церемонії нагородження переможців

ХІІ Всеукраїнського конкурсу учнівських творчих робіт «Я – журналіст!», яка відбулася в місті Києві, в Національній Спілці журналістів України.

Організатори конкурсу – видавничий дім «ОГО», управління освіти та

науки Рівненської облдержадміністрації, Національний університет«Острозька академія». Засновник конкурсу – Віталій Голубєв, секретарНаціональної спілки журналістів України. У Конкурсі взяли участь 655учасників.

Вихованці ОБХТ представили на конкурс роботи у всіх номінаціях «Стаття», «Відеоробота», «Фоторобота» та стали переможцями в номінації «Стаття».

Варвара Барашикова, учениця 11 класу Мішково-Погоріловської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату, отримала Диплом ІІІ ступеняза роботу «Доля завжди дає людині шанс».

Артем Слободяников, учень 11 класу Миколаївського муніципального колегіуму імені Володимира Чайки, отримав головну нагороду – Гран-прі за роботу «Я пам’ять збережу та передам нащадкам» і спеціальну відзнаку в номінації «Сімейні цінності». Високу нагороду переможцю вручив голова НСЖУ Сергій Томіленко.

Керівник переможців Ірина Василенко отримала Подяку за підготовку

переможців та лауреатів. Вихованці «Зразкового художнього колективу» гуртка «Школа журналістики» беруть участь у Конкурсі четвертий раз і втретє стають його переможцями. Щирі вітання та подяка нашим переможцям і керівникам!

Кiлькiсть переглядiв: 63

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.