Майстер-клас від «Зразкового художного колективу» хореографічного колективу «Зорянка»

З метою підвищення кваліфікації керівників хореографічних гуртків обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради, в рамках підготовки до захисту творчого звіту «Зразкового художнього колективу» хореографічного колективу /Files/images/111/C84207B4-2E00-4611-8A17-7275011E4DED.jpeg «Зорянка» (керівник Даниленко Т. І.) на підтвердження почесного звання «Зразковий художній колектив», 28 грудня 2021 був проведений майстер-клас керівників гуртків хореографічного жанру закладу.

У роботі майстер-класу взяли участь керівники гуртків та педагоги«Зразкового художнього колективу» ансамблю сучасного танцю «Свято мрій», «Зразкового художнього колективу» ансамблю танцю «Щасливе дитинство».

Керівник гуртка Даниленко Т.І. у мастер-класі використовувала різні форми роботи: етюди, комбінації, тренувальні вправи, класичний екзерсис біля станка тощо.

Учасники майстер-класу ознайомилися з особливостями організації навчально-виховного процессу в хореографічному колективі, авторськими підходами до класифікації методів навчання й виховання, умовами їх вибору та поєднання, специфікою проведення іноваційних видів хореографічних занять та виховних заходів, особливостями добору танцювального репертуару.

Підводячи підсумки заходу педагоги-хореографи зазначили, що проведений майстер-клас сприятиме накопиченню теоретичної бази для творчої роботи, виробленню практичних умінь та навичок для майбутньої їх реалізації у роботі з хореографічними колективами, оскільки керівник гуртка повинен володіти методами, формами навчання і виховання, мати міцні професійні знання, бути освіченим в галузі хореографії.


Кiлькiсть переглядiв: 55

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.