Журналісти ОБХТ в роботі

20 листопада 2021 року, з метою збереження навколишнього середовища та сортування сміття в житловому комплексі «Північна зірка» відбулося офіційне відкриття компостерів для переробки органічних відходів.

Вихованці «Зразкового художнього колективу» гуртка «Школа журналістики» (керівники Панченко В.І., Василенко І.А, Чуприна Д.О.) обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради завітали на відкриття та зняли матеріал для сюжету.

/Files/images/2021/7E117B01-023B-411B-87A8-2BA78943C5C2.jpeg На відкритті були присутні депутат районної ради Сергій Колесник, який, до речі, є ініціатором проєкту, координаторка проєкту «Сафарі для громад: компостування в містах» Анжеліка Зозуля та членкиня правління громадської спілки «Пермакультура в Україні» Тетяна Чучуко. Також на відкриття завітали мешканці житлового комплексу, які поставили запитання експертам з компостування.

Юні журналісти взяли інтерв’ю у гостей та організаторів. Відео заходу вже розміщено на YouTube-каналі ОБХТ, тому кожен бажаючий має змогу дізнатися про подію більше.

Кiлькiсть переглядiв: 42

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.