Вихованці ОБХТ – переможці Всеукраїнського конкурсу-виставки «Мій вірний чотирилапий друг»

Протягом жовтня 2021 року на базі Херсонського державного будинку художньої творчості проведено Всеукраїнський конкурс-виставку «Мій вірний чотирилапий друг» серед здобувачів освіти закладів освіти, з метою формування гуманного та відповідального ставлення до домашніх тварин, виховання у дітей почуття доброти та милосердя до братів менших, розвитку творчої ініціативи, пізнавальної діяльності учнів, залучення до образотворчого мистецтва. Тема прийшлася до душі і вихованцям «Зразкового художнього колективу» студії образотворчого мистецтва «Оранжеве небо» (керівник Юлія Масіна) обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради. Гуртківці залюбки взяли участь у конкурсі та надали малюнки своїх чотирилапих улюбленців.

/Files/images/2021/0005 фото.jpg Рішенням журі учасники отримали вагому кількість призових місць:

Дипломи І ступеня в номінації «Малюнок» отримали:

Лозова Ангеліна, Шевченко Марина, Червона Карина, Березицька Богдана, Дяченко Георгій, Гарагуля Поліна, Гусєв Іван, Корчмар Дар’я, Лозова Мирослава, Єремєєва Анастасія, Нікітенко Вероніка.

Дипломи ІІ ступеня в номінації «Малюнок» отримали:

Ткаченко Маргарита, Іванова Марія, Воєхевич Анастасія, Ананьєва Дар’я, Гетьманська Вікторія.

Дипломами ІІІ ступеня в номінації «Малюнок» нагороджено

Онопченко Катерину, Ярошенко Софію, Вітошкіну Стефанію, Боровик Катерину, Гусєву Поліну.

Численні перемоги вихованців є свідченням любові гуртківців і до образотворчого мистецтва, і до своїх чотирилапих друзів. Щиро вітаємо наших переможців та їх керівника з перемогами та бажаємо творчого натхнення та подальших успіхів.

Кiлькiсть переглядiв: 52

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.