Любимо співати, любимо і святкувати  

/Files/images/2021/изображение_viber_2021-10-28_15-52-36-416.jpg Надзвичайно веселе свято Хелловін відзначається в нашій країні відносно недавно, але вже стало одним з найулюбленіших свят для дітей і дорослих. Святкування цього очікуваного дітьми дня відбулося 28 жовтня і в «Народному художньому колективі» студії естрадного співу «Дивограй» обласного Будинку художньої творчості. Вихованці молодшої та середньої груп гуртка заздалегідь підготували костюми відьом, вампірів, привидів та інших потойбічних істот, тематичні аксесуари, різні страшні історії. Прикрасили кабінет символічними атрибутами, власноруч виготовленими гарбузами з вирізаними очима та ротом – головним символом Хелловіна.

Святкова програма включила в себе конкурс костюмів та страшних історій, різноманітні ігри. Після цікавих розваг всі пригостилися смаколиками за спільним столом. Хелловін дозволив розкрити креативне мислення його учасників і творчий потенціал. Гуртківці мали змогу поспілкуватися й ознайомитися з походженням цього містичного та загадкового свята.

В останні дні жовтня вихованці не упустили шанс повеселитися та отримати неймовірний заряд яскравих емоцій і позитиву. Свято «страшилок» пройшло жваво, цікаво та гамірно.

Кiлькiсть переглядiв: 59

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.