Два покоління – одна мета

22 жовтня 2021 року в обласному Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради відбулась загальна батьківська конференція на тему: «Два покоління – одна мета: взаємодія ОБХТ і сім’ї у формуванні духовно-моральної особистості».

З доповіддю виступила директор ОБХТ Лариса Щукіна, яка розповіла про результати роботи закладу позашкільної освіти у 2020-2021 н.р., окреслила основні перспективи, пріоритетні завдання та напрями діяльності ОБХТ щодо підвищення якості надання освітніх послуг у 2021-2022 н.р.

/Files/images/2021/2 фото (1).jpg За темою конференції з доповіддю виступила заступник директора з НВР Анжела Киянова, яка розповіла про актуальність проблеми морально-духовного розвитку здобувачів освіти. Наголосила на тому, що педагоги ОБХТ спрямовують свою діяльність на виховання дитини, здатної самостійно оцінювати життєву ситуацію, будувати своє особисте та професійне життя з огляду на інтереси оточуючих, принципи взаємоповаги, шанобливості, людської гідності. Доповідачка підкреслила важливість і необхідність партнерської взаємодії педагогів та батьківської громади у формуванні духовно-моральної особистості та надала рекомендації батькам, як допомогти дитині набути моральні чесноти.

Практичний психолог ОБХТ Лариса Ширченко ознайомила батьків з особливостями сучасного покоління, яких принципів дотримують ці діти, адже саме ці показники і визначають компетенції, якими має володіти педагог, щоб успішно взаємодіяти з сучасними дітьми. Лариса Анатоліївна надала батькам практичні рекомендації, як досягти взаєморозуміння з дітьми сьогоднішнього покоління.

Проведено анкетування батьків, щоб зробити заклад позашкільної освіти більш безпечним і комфортним для дитини та забезпечити якість її освіти.
Учасники конференції мали можливість поспілкуватися, отримати зворотній зв’язок та мотивацію до партнерської взаємодії в морально-духовному вихованні дітей та молоді.

Кiлькiсть переглядiв: 40

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.