Інформація про проведення заходів до 25-ї річниці Конституції України

/Files/images/2021/ц.jpg 28 червня 1996 року Верховна Рада України прийняла Основний закон – першу Конституцію новітньої Української держави. З прийняттям цього доленосного документа було закріплено правові основи незалежної України, її суверенітет і територіальну цілісність. Конституція врахувала історичний досвід українського народу та кращі світові традиції.

Цього року країна відзначає 25 річницю Конституції України. Саме тому до Дня Конституції обласним Будинком художньої творчості було проведено низку заходів: онлайн-виставку ДУМ "Великі права маленьких дітей"; флешмоб до Дня Конституції України "What is Mykolaivr egion" та онлайн-концерт до 25-річчя Конституції України "Будуємо державу разом".

/Files/images/2021/і.jpg Вихованці позашкілля Миколаївщини брали активну участь у флешмобі "What is Mykolaiv region" та надсилали свої відеоролики, з якими наразі можно ознайомитись на ютуб-каналі обласного Будинку художньої творчості. У форматі флешмобу учасники розповідали про щасливе життя свого міста, села, району, закладу позашкільної освіти.

Всі заходи проходили у форматі онлайн та висвітлювались на сторінці Фейсбук ОБХТ та на YоuTube-каналі.

Кiлькiсть переглядiв: 46

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.