Підводимо підсумки Міжнародного фестивалю "BEST STARS OF ALBENA"

В живописному містечку Болгарії (м. Албена), де хвилі Чорного моря, золотисті пляжі та ласкаве сонце, дарують неперевершений відпочинок, цікаві зустрічі та море талантів вихованці «Зразкового художнього колективу» ансамблю танцю «Щасливе дитинство» (керівник Світлана Горшкова) обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради з гідністю представили Миколаївщину на Міжнародному фестивалі "BEST STARS OF ALBENA". Фестиваль став справжнім фейєрверком талантів, нових звершень та яскрави хемоцій.

/Files/images/2021/sdd.jpg Діти залишилися задоволеними від поїздки та привезли багато незабутніх вражень.

Конкурс був дуже насиченим: конкурсні виступи, паради, представлення колективів, творчі завдання тощо. Але в той самий час – це величезний досвіт, нові знайомства з талановитими колективами інших країн. Ми дізналися про традиції, культуру, творчі направлення країн-учасниць фестивалю.

Ми пишаємося тим, що живемо і розвиваємося в Україні! Любимо свою країну, доводячи любов і відданість вчинками, творчістю і вихованням найталановитіших дітей, за якими надійне майбутнє – Нашої неньки України!

Кiлькiсть переглядiв: 49

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.