Проведення в ОБХТ педагогічної ради на тему «Оволодіння та впровадження в освітній процес ОБХТ інноваційних технологій як засіб підвищення його ефективності, розвитку творчого потенціалу педагогів і вихованців»

/Files/images/2020/131131313.jpg 17 грудня в обласному Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради відбулося чергове засідання педагогічної ради на тему: «Оволодіння та впровадження в освітній процес ОБХТ інноваційних технологій як засіб підвищення його ефективності, розвитку творчого потенціалу педагогів і вихованців». Головною метою педради було поглибити знання педагогів про інноваційні технології навчання та виховання здобувачів освіти; обмінятися досвідом використання інноваційних форм, методів, прийомів на заняттях, обґрунтувати доцільність упровадження інновацій в освітній процес ОБХТ; проаналізувати готовність керівників гуртків до інноваційної діяльності. Заступник директора з НВР Киянова А.Г. розповіла про використання інноваційних технологій як засобу підвищення ефективності освітнього процесу в ОБХТ, розвитку творчого потенціалу педагогів і вихованців. Досвідом поєднання інноваційних і традиційних форм і методів роботи з метою підвищення ефективності занять гуртка поділилась з колегами керівник «Зразкового художнього колективу» гуртка «Школа журналістики» Василенко І.А. Про труднощі і переваги використання інноваційної технології дистанційного навчання у своїй роботі зі здобувачами освіти розповіли керівники «Зразкового художнього колективу» гуртка ДУМ «Колаж» Ігнатьєва Л.А. та «Народного художнього колективу» вокальної студії естрадного співу «Дивограй» Шепелевич Л.Д.

/Files/images/2020/212121211.jpg Керівники «Зразкових художніх колективів» гуртка аплікації соломкою та соломоплетіння «Сонячне сяйво» і хореографічного колективу «Зорянка» Губська Н.М. та Даниленко Т.І. познайомили присутніх з досвідом використання інноваційних технологій виховання успішної особистості та ігрової. Практичний психолог Ширченко Л.А. проінформувала учасників засідання про результати моніторингу готовності педагога до впровадження інноваційних технологій на заняттях гуртка та внесла пропозиції щодо покращення стану готовності керівників гуртків до здійснення інноваційної діяльності.

Атмосфера роботи педагогічної ради була продуктивною і дружньою. За результатами засідання прийнято ряд важливих рішень, які будуть визначати головний вектор роботи педагогічного колективу в напряму інноваційної діяльності.

Кiлькiсть переглядiв: 88

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.