Участь вихованців ОБХТ у традиційному Всеукраїнському фестивалі « ZLATA FESTIVAL 2020»

26 вересня 2020р. вихованці «Зразкового художнього колективу» хореографічного колективу «Зорянка» (керівник Тетяна Даниленко) обласного Будинку художньої творчості взяли участь у традиційному Всеукраїнському фестивалі «Zlata Festival 2020», що ініційований Денисом Юрковським за підтримки Ради української танцювальної асоціації (РУТА). Фестиваль відбувся на території бази відпочинку «Вінниця», однієї з популярних зон відпочинку України - Коблево. Він об’єднав любителів хореографії всіх напрямів віком від 7 років і старше.

/Files/images/2020/zor.jpg «Зразковий художній колектив» хореографічний колектив «Зорянка» повіз конкурсну програму, що складалася з чотирьох танцювальних композицій: «Бомба-латино», «Татарочка», «Колумбійський танець», «Перлина Індії». Очікуємо результати виступів, які будуть оголошені пізніше. Всі учасники відзначені призами та медалями від організаторів фестивалю.

Усі учасники фестивалю були нагороджені пам’ятними призами та медалями від організаторів фестивалю, а також мали можливість творчо поспілкуватись, гарно і з користю провести дозвілля на березі Чорного моря.

Кiлькiсть переглядiв: 100

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.