Співпраця позашкілля: обмінюємся досвідом, емоціями, ідеями.

Адміністрація обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради повідомляє, що 03 квітня у Доманівському Будинку дитячої творчості Доманівської селищної ради побувала делегація з міста Вознесенська. Вихованці та педагоги Вознесенського міського центру дитячої та юнацької творчості завітали на майстер-клас з гончарства. Гості були ознайомлені з історією Доманівського Будинку дитячої творчості і запрошені до гончарної майстерні де ознайомилися з різними техніками роботи із глиною.

/Files/images/2024/IMG-904bfa429fd68cff2a18e501d3de5893-V.jpg Під час заняття учасники майстер-класу виготовили глиняні писанки-дряпанки, виліпили з глини звірів та птахів, ну і звичайно спробували попрацювати на гончарному колі.

У цей час у гончарній майстерні панувала мистецька атмосфера, наповнена позитивними емоціями, щирими дитячими посмішками. Адже гончарство здавна відоме своїми терапевтичними властивостями. Робота з глиною допомагає зняти стрес, відновити емоційний баланс і зосередитися на моменті. Це сприяє відчуттю гармонії та спокою, що особливо важливо для дітей сьогодні.

По завершенню майстер-класу кожен взяв із собою позитивні емоції, а на пам’ять отримав від педагогів Доманівського Будинку дитячої творчості їх сердця у вигляді глиняного патріотичного сердечка.

Двері Доманівського Будинку дитячої творчості завжди відкриті для освітян Миколаївської області.

Обмін досвідом та партнерство між закладами позашкільної освіти Миколаївщини, сприяє підвищення мотивації до саморозвитку та професійного зростання, впроваджуючи в освітньому процесі інноваційні педагогічні технології.

Кiлькiсть переглядiв: 5

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.