Практикум для вчителів створення зображень за допомогою штучного інтелекту

Педагоги ОБХТ 02.04.2024 навчалися на вебінарі за темою: «Практикум для вчителів створення зображень за допомогою штучного інтелекту», який транслювався на платформі українського освітнього проєкту «На Урок».

Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=rAQTFW4vE7I, обласний Будинок художньої творчості рекомендує переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, керівникам гуртків, батькам учнів, працівникам позашкілля, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Цукор Любов головна редакторка Освітнього проєкту «На Урок», організаторка інтернет-конференцій та практичних інтенсивів для педагогів.

Під час вебінару ми разом дослідили можливості, які надає штучний інтелект для створення та оптимізації зображень у навчальних матеріалах. Під час практичного заняття ознайомилися з інструментами та програмами, які допоможуть нам створювати якісні та цікаві ілюстрації для навчальних презентацій, матеріалів і завдань. Розглянули кращі практики використання штучного інтелекту, змогли самостійно спробувати ці технології.

Зміст

  • Місце штучного інтелекту для створення візуального контенту.
  • Огляд інструментів для створення зображень з використанням штучного інтелекту.
  • Практичні приклади та кращі практики використання ШІ.

Методисти та керівники гуртків ОБХТ отримали знання та навички щодо використання штучного інтелекту для створення зображень у навчальних матеріалах; підвищили здатність використовувати інструменти штучного інтелекту для створення ілюстрацій у своїх навчальних матеріалах; навчилися застосовувати кращі практики та методики; змогли самостійно створювати зображення з використанням інструментів ШІ та адаптувати їх до власних навчальних потреб.

Кiлькiсть переглядiв: 4

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.