Формування читацької грамотності здобувачів освіти інструменти та прийоми

Педагоги ОБХТ 28.03.2024 навчалися на вебінарі за темою: «Формування читацької грамотності здобувачів освіти інструменти та прийоми», який транслювався на платформі українського освітнього проєкту «На Урок».

Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=BKMWkfQD4io, обласний Будинок художньої творчості рекомендує переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, керівникам гуртків відповідного профілю, працівникам позашкілля, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Сукачова Ганна редактор Освітнього проєкту «На Урок», викладач української мови та літератури, кандидат педагогічних наук, організатор онлайн-курсів для вчителів.

Сучасна людина має доступ до величезної кількості інформації. Сьогодні, щоб дізнатися щось нове, не обов’язково читати книги та підручники. Ми можемо отримати відповіді на будь-які запитання, не розгортаючи словники або довідники. Чому ж тоді так важливо формувати читацьку грамотність?

Зміст

  • Що таке читацька грамотність?
  • Які інструменти та прийоми варто використати для формування читацької грамотності?

Методисти та керівники гуртків ОБХТ розглянули зміст поняття «читацька грамотність», ознайомилися із інструментами та прийомами її формування, поділилися власним досвідом роботи.

Кiлькiсть переглядiв: 3

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.