Педагоги Позашкілля Миколаївщини: до Полтави за Перемогою!

28 березня 2024 року обласним Будинком художньої творчості Миколаївської обласної ради проведено обласну нараду для завідуючих відділами, методистів, керівників гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів позашкільноїосвіти Миколаївської області.

/Files/images/2024/Screenshot_4.jpg Метою проведення наради стало обговорення участі у ІІІ фінальному етапі Відкритого конкурсу мініатюр серед педагогів закладів позашкільної освіти на тему «Український народний стрій – закодована ознака ментальності», який проводиться за підтримки Українського державного центру позашкільної освіти Полтавським обласним центром естетичного виховання учнівської молоді Полтавської обласної ради.

З вітальним словом до учасників наради звернулася директор ОБХТ Лариса Щукіна – Заслужений працівник освіти України, кавалер ордену кнагині Ольги ІІІ ступеню, яка зазначила, що педагогічна праця нетворчою не буває і бути не може, бо неповторні діти, обставини, особистість самого педагога. Для підтримки та постійного самовдосконалення сучасний педагог позашкілля повинен постійно займатися самоосвітою, бути готовим до застосування нових освітянських ідей, бути у постійному творчому пошуку.

/Files/images/2024/Screenshot_2.jpg Обласним Будинком художньої творчості Миколаївської обласної ради організовано та проведено обласний етап конкурсу, за результатами якого керівники гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва закладів освіти області будуть представляти Миколаївщину на ІІІ фінальному етапі конкурсу, який відбудеться протягом квітня поточного року.

У нараді взяли участь завідуючі відділами, методисти, керівники гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва Арбузинського, Березанського, Веселинівського, Врадіївського, Доманівського, Казанківського, Новоодеського, Новобузького, Южноукраїнського, Заводського, Корабельного, Центрального районів м. Миколаєва закладів позашкільної освіти комплексного типу.

/Files/images/2024/Screenshot_9.jpg Відповідно до плану роботи заходу учасники ознайомилися з конкурсними роботами, обговорили критерії оцінки творчих робіт, відповідності їх темі, умовам та вимогам, типові помилки в інтерпретації художніх технік тощо.

Керівники гуртків отримали у допомогу своєрідну «дорожню карту»: «Пям’ятку учасника ІІІ фінального етапу Відкритого конкурсу мініатюр серед педагогів закладів позашкільної світи» - покрокову інструкцію щодо підготовки та оформлення робіт, супровідних матеріалів для успішної участі у конкурсі.

Бажаємо педагогами Позашкілля Перемоги на освітянському фронті!

Кiлькiсть переглядiв: 13

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.