Підтримка психоемоційного стану в кризових умовах

Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проєкту «На Урок»: «Ресурсне відновлення під час кризових ситуацій».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=BbJ8HEjWwr4, рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Дядюшкіна Ірина, вчитель біології Дніпровського ліцею №3 Дніпровської міської ради, вчитель-методист, тренер фасилітаційних сесій з трансформації конфліктів творчими методами.

Як впоратися зі своїми почуттями в часи невизначеності? Як стабілізувати та гармонізувати свій психоемоційний стан? Під час вебінару ознайомилися із дієвими техніками стабілізації та подолання гострого стресового стану. Навчилися виявляти свою суперсилу через вправи та техніки трансформації вашого життя через позитивне мислення та самомотивацію. Опанували та використовували техніки, поради, вправи для себе та для людей з нашого оточення.

Зміст
- Стадії прийняття життєвих змін.
- Як уникнути конфлікту?
- Гармонізація психоемоційного стану.
- Самомотивація.

Очікувані результати: Учасники вебінару отримали дієві інструменти, креативні ідеї, корисні поради для підтримки психоемоційного стану в кризових умовах.

Кiлькiсть переглядiв: 8

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.