«На Урок»: «Ефективні методи, прийоми та форми організації навчання під час воєнного стану».

Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проекту «На Урок»: «Ефективні методи, прийоми та форми організації навчання під час воєнного стану».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=dE1Gvbltg9Q, рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам ,педагогам позашкільної освіти, психологам, батькам учнів, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам, незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Дудіч Ганна учитель англійської мови, заступник директора з імплементації STEM-освіти в гімназії ім. Т. Г. Шевченка (м. Кропивницький).

Кожна дитина має право на освіту. Але забезпечити якісний освітній процес в умовах воєнного стану – це справжній виклик для педагогів. З даного питання немає методичних посібників, немає відповідей на всі запитання. Ми шукаємо кращі рішення шляхом проб і помилок. Тож учасники вебінару обговорили форми організації навчання, методи і прийоми, які виявилися найбільш ефективними.

Зміст

  • Особливості навчання під час воєнного стану.
  • Ефективні форми організації.
  • Методи та прийоми, що працюють.
  • Дедлайни та доброчесність.

Очікувані результати: Учасники вебінару дізналися про ефективні методи організації навчання під час воєнного стану, отримали поради щодо планування власної професійної діяльності в кризових умовах, а також опанували ефективні прийоми та форми роботи під час дистанційного та змішаного навчання.

Кiлькiсть переглядiв: 23

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.