«Всесвіт Григорія Сковороди» обласна учнівська науково-практична конференція

25 січня 2023 року в режимі онлайн відбулася обласна учнівська науково-практична конференція «Всесвіт Григорія Сковороди» відділень мовознавства; літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства Миколаївського територіального відділення Малої академії наук України, організатором якої виступив департамент освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації та обласний Будинок художньої творчості.

На конференцію було представлено 16 робіт учнів закладів загальної середньої освіти та закладів позашкільної освіти Володимирівської сільської ради, Миколаївської міської ради, Южноукраїнської міської ради.

Учасників конференції привітали керівники наукових секцій МАН Дудкіна О.О., Руссова В.М., методист ОБХТ Петеліна О.К.

Пленарне засідання розпочала Мхитарян О.Д., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри теорії й методики мовно-літературної та художньо-естетичної освіти МОІППО з доповіддю «Тенденції формування особистості в культурологічному вимірі Григорія Сковороди».

Під час конференції доповідачі та слухачі мали можливість поспілкуватися і розглянути такі теми: «Значення поезії Г. Сковороди для формування духовного ідеалу України», «Принципи становлення особистості у творчій спадщині Григорія Сковороди», «Фольклорні елементи у формальній площині творів Г. Сковороди», «Біо-арт: на межі науки і мистецтва», «Як стати щасливим? Поради Григорія Сковороди» тощо.

За результатами конференції учасники отримають грамоти та збірку тез обласної учнівської науково-практичної конференції «Всесвіт Григорія Сковороди», керівникам учасників конференції оголошується подяка за вагомий внесок та досягнуті успіхи у справі навчання і виховання дітей та молоді.

Кiлькiсть переглядiв: 45

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.