«Поезія надихає!»

Адміністрація обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради нагадує, що незважаючи на складні обставини у країні, пов’язані з військовою агресією росії, щорічний обласний конкурс читців-декламаторів «Поетична пристань» обов’язково відбудеться, бо саме поезія – той самий дієвий інструмент для того, щоб надихати суспільство на нові здобутки.

Щорічний обласний конкурс читців-декламаторів «Поетична пристань» (заочний формат) проводиться відповідно до Заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді та Методичних рекомендацій щодо національно-патріотичного виховання у загальноосвітніх навчальних закладах» (зі змінами), з метою пошуку та підтримки талановитої, обдарованої молоді.

З 5 грудня 2022 року по 17лютого 2023 року триває І етап фестивалю-конкурсу. Усі бажаючі можуть ознайомитися з умовами участі у зазначеному заході за посиланням http://mobht.mk.sch.in.ua/metodichna_scarbnitca/nakazi_pro_provedennya/2023/poetichna_pristanj/та до 17лютого 2023 року надіслати заявку на участь, посилання на відео на електронну адресу обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради drama_mobxt@ukr.net

Запрошуємо вихованців та учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти взяти участь у святі поезії!

Кiлькiсть переглядiв: 80

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.