«На Урок»: «Тематичні квест-кімнати як форма організації діяльнісного навчання учнів»

Педагоги ОБХТ взяли участьу вебінарі на освітньому проекту «На Урок»: «Тематичні квест-кімнати як форма організації діяльнісного навчання учнів».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=Spp7Lj3to5c, рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, психологам, корекційним педагогам, педагогам-організаторам, батькам учнів, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам,незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Демчук-Маригіна Дар'я заступник директора з навчальної роботи, вчитель географії спеціалізованої школи 207 міста Києва; тренерка НУШ.

Гра – одна знайулюбленіших форм навчання учнів. Одним із видів гри є квест, який традиційно викликає дуже великий інтерес як у школярів, так і в педагогів. Тож під час вебінару дослідили організаційні моменти проведення квестів та принципи створення квест-кімнат.

Зміст

  • Квест як один із методів реалізації діяльнісного підходу в навчанні.
  • Тематичні квести для освітньої діяльності.
  • Створення квест-кімнати в закладі освіти.

Очікувані результати: Учасники вебінару поглибили знання про суть та особоливості квесту як одного з дієвих методіво рганізації освітного процесу; проаналізували теми навчальних програм, що можуть стати основою для організації квестів; отримали поради зі створення плану реалізації квест-кімнат під час очного, змішаного та дистанційного навчання.

Кiлькiсть переглядiв: 37

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.