«На Урок»: «Технологія мікронавчання для синхронних та асинхронних уроків»

Педагоги ОБХТ взяли участьу вебінарі на освітньому проекту «На Урок»: «Технологія мікронавчання для синхронних та асинхронних уроків».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=84WTtwSRf8k, рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам,педагогам позашкільної освіти,педагогам-організаторам, батькам учнів, адміністраторам закладів освіти, всім педагогам,незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Батура Юлія вчитель хімії та основ здоров’я в КУ Сумська ЗОШ №5, спікер вебінарів та інтернет-конференцій Освітнього проєкту «На Урок».

На вебінарі обговорили нові виклики, які постають перед вчителями з огляду на тривале дистанційне навчання та необхідність враховувати миттєві зміни обставин. Розглянули технологію мікронавчання як інструмент, що допомагає учням засвоювати матеріал дистанційно та враховує особливості сприйняття інформації сучаснимидітьми. Крім того, обговорили особливості підготовки навчальних матеріалів для застосування цієї технології.

Зміст

  • Проблеми та вимоги дистанційного навчання в контексті особливостей сучасних учнів.
  • Асинхронне навчання та мікронавчання – сучасні освітні тренди.
  • Організація синхронних та асинхронних уроків за допомогою мікронавчання.

Очікувані результати: Учасники вебінару ознайомились з особливостями та складовими мікронавчання, як освітньої технології, визначилио собливості використання цієї технології під час проведення синхронних та асинхронних уроків, а також навчились використовувати ефективні інструменти налагодження дистанційної взаємодії.

Кiлькiсть переглядiв: 23

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.