Інформація про проведення обласного семінару-зустрічі «Культурно-дозвіллєва та рекреаційна робота з вихованцями позашкілля під час воєнного стану» (онлайн)

23 грудня 2022 року у зумі відбувся семінар-зустріч «Культурно-дозвіллєва та рекреаційна робота з вихованцями позашкілля під час воєнного стану». Зустріч проводив культурно-масовий відділ обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради. На семінарі були присутні директори, методисти та культорганізатори позашкілля Миколаївщини.

Розпочався семінар-зустріч із привітального слова директора ОБХТ Лариси Щукіної. Спікерами стали завідуючий культурно-масовим відділом Андрій Лінник, культорганізатор Вікторія Панченко та практичний психолог ОБХТ Лариса Ширченко.

Андрій Петрович розповів учасникам про оффлайндозвіллєву діяльність під час воєнного стану, про ігри у бомбосховищах. Темою Вікторії стала робота онлайн, асинхронні та синхронні види дозвіллєвої діяльності. Окрім теоретичного блоку, учасники мали змогу пограти в онлайн-квіз на платформі, яку пропонувала для роботи культорганізатор. Практичний психолог дала цінні поради, як тримати себе в тонусі у цей нелегкий час та поділилася практиками, які допоможуть знизити тривожність.

Семінар-зустріч пройшли продуктивно, у теплій атмосфері. Учасники отримали знання, які допоможуть у подальшій культурно-масовій роботі кожному з присутніх. Дякуємо за участь та бажаємо кожному креативу і цікавих заходів. Разом до Перемоги!

Кiлькiсть переглядiв: 46

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.