«На Урок»: «Віртуальні екскурсії Україною як засіб навчання та формування громадянської свідомості школярів»

Педагоги ОБХТ взяли участьу вебінарі на освітньому проекту «На Урок»: «Віртуальні екскурсії Україною як засіб навчання та формування громадянської свідомості школярів».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=GIjg5QZhUbQ, рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам,педагогам позашкільної освіти,педагогам-організаторам, батькам учнів, учителям громадянської освіти, учителям мистецтва,всім педагогам,незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Немченко Віктор менеджер проєктів Освітнього проекту «На Урок», організатор та автор вебінарів для вчителів.

Віртуальні екскурсії є чудовим інструментом для класної та позаурочної роботи в умовах дистанційного навчання. Крім того, їх можна використовувати й для виховної роботи, формування громадянської свідомості та національної ідентичності школярів. Для проведення таких екскурсій сьогодні є чимала кількість українських та закордонних онлайн-сервісів.

Тож про цікаві та корисні інструменти для проведення віртуальних екскурсій, а також способи їх використання на уроках обговорили на вебінарі.

Зміст

  • Особливості віртуальних екскурсій та їхні переваги в контексті дистанційного навчання.
  • Онлайн-сервіси для проведення віртуальних екскурсій Україною.
  • Формати роботи й варіанти взаємодії під час проведення віртуальних екскурсій на різних уроках та виховних годинах.

Очікувані результати: Учасники вебінару розширили уявлення про можливості використання сучасних інструментів для організації віртуальних екскурсій, дізналися про доступні онлайн-сервіси для проведення таких екскурсій, а також навчилися використовувати кілька форматів і способів взаємодії на різних уроках.

Кiлькiсть переглядiв: 52

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.