Зимова сесія відділень мовознавства; літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства Миколаївського територіального відділення МАН

З 28.11.2022 по 03.12.2022, в режимі онлайн, здійснювалася участь у зимовій сесії слухачів ІІ року навчання відділення мовознавства, відділення літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства Миколаївського територіального відділення МАН за встановленим графіком.

Відповідно до плану роботи відділеннямовознавства,на зимовій сесії працювали 3 наукові секції: «Українська мова», «Англійська мова», «Німецька мова».

Наукове відділення літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства представляли секції: «Українська література», «Зарубіжна література», «Фольклористика», «Мистецтвознавство».

Робота наукових секцій проводилась у форматі Zoom-конференцій,Skype-діалогу, e-mail-листування. На лекціях слухачі ознайомилися з умовами проведення конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт, правилами оформлення наукової роботи, змінами в українському правописі, отримали індивідуальні консультації.

Для тих хто не зміг приєднатися до лекційних занять керівники секцій пропонують переглянути презентації самостійно та запрошують на індивідуальні консультації.

Кiлькiсть переглядiв: 51

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.