Повернутися до звичайного режиму

«На Урок»: «Особливості роботи вчителя зі школярами ВПО»

Педагоги ОБХТ взяли участь у вебінарі на освітньому проекту «На Урок»: «Особливості роботи вчителя зі школярами ВПО».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=L4EqVwWfVM8,рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти, практичним психологам, соціальним педагогам, адміністраторам закладів освіти, педагогам-організаторам, батькам учнів, всім педагогам,незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Грицик Дар'я вчитель початкових класів Кременчуцької гімназії №28, cертифікований вчитель, спеціаліст І категорії.

За даними Міністерства освіти і науки України близько 165 тисяч учнів мають статус внутрішньопереміщених осіб. Ефективна робота із кожною такою дитиною – це виклик для вчителя. Як зробити адаптацію до нового навчального середовища та колективу найбільш комфортною? Якої підтримки та допомоги потребують учні? Як сприяти розвитку мовної компетентності та комунікації? Як зробити навчальний процес простором ментальної релаксації? Саме ці запитання обговорили на вебінарі.

Зміст

  • Особливості школярів ВПО.
  • Процес адаптації: проблеми та способи їх вирішення.
  • Мовне питання: форми та методи його вирішення.
  • Урок як простір для ментальної релаксації.

Очікувані результати: Учасники вебінару вдосконалили знання, вміння та навички організації навчального процесу з урахуванням потреб та емоційного стану учнів ВПО; поповнили скарбницю форм та методів включення учнів до мовного середовища; отримали поради щодо залучення дітей до навчального процесу та життя класу без стресу.

Кiлькiсть переглядiв: 35

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.