Партнерство заради майбутнього

26 листопада 2022 року в обласному Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради в онлайн-режимі відбулись загальні батьківські збори на тему: «Партнерство заради майбутнього: взаємодія педагогів ОБХТ та батьків вихованців в умовах воєнного часу».

/Files/images/2022/Рисунок2.png З доповіддю виступила директор ОБХТ Лариса Щукіна, яка розповіла про організацію дистанційної роботи в гуртках та студіях закладу в період воєнного стану.

Заступник директора з НВР Анжела Киянова розповіла про забезпечення якості позашкільної освіти та мотивації дітей до занять у гуртках в умовах воєнного стану. Наголосила на тому, що педагоги ОБХТ створили всі можливі умови зі свого боку для того, щоб навчання дітей у гуртках було доступним та якісним в умовахвоєнного стану. Доповідачка підкреслила, що партнерська взаємодія педагогів та батьків сьогодні – важлива складова успіху та якості дистанційного позашкільного навчання; надала рекомендації, як можна підтримати дитину та зберегти її мотивацію до навчання під час війни.

Практичний психолог ОБХТ Лариса Ширченко надала поради батькам як вберегти своїх дітей від психологічної травми під час війни.

Учасники зборів мали можливість поспілкуватися, обмінятися думками, отримати зворотній зв’язок та висловити свої побажання.

Кiлькiсть переглядiв: 27

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.