«На Урок»: «Родзинки дистанційного навчання: легко педагогу – цікаво школярам»

Педагоги ОБХТ взяли участьу вебінарі на освітньому проекту «На Урок»: «Родзинки дистанційног онавчання: легко педагогу – цікаво школярам».

Це інформаційний вебінар, як методична допомога. Відеозапис вебінару у безкоштовному доступі розміщений на сайті https://www.youtube.com/watch?v=1oCAehK2RH8,рекомендуємо переглянути у будь-який час заступникам, методистам, педагогам позашкільної освіти,практичним психологам, соціальним педагогам, адміністраторам закладів освіти, педагогам-організаторам, батькам учнів, всім педагогам,незалежно від фаху та закладу освіти, в якому здійснюється професійна діяльність.

Автор вебінару Козенко Алла сертифікована вчителька початкових класів Вишнівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 1 Вишневої міської ради Бучанського району Київської області.

Сьогодні цифрова ера остаточно і невідворотно прийшла в освіту. Дистанційне навчання – це невід’ємна частина нинішнього освітнього процесу. Побачити ще глибше, зрозуміти ще краще, уявити ще реальніше допоможуть різноманітні технології та методики для організації дистанційного та змішаного навчання. А ще вони прості у використанні і доступні абсолютно для кожного педагога. Крім того, використання коротких і яскравих форматів і зміна видів навчальної діяльності під час дистанційного навчання не дадуть учням нудьгувати.

Зміст

  • Дистанційне навчання. Нові виклики та можливості.
  • Вправий методики для дистанційного та змішаного навчання як потужний та ефективний інструмент досягнення результату.
  • Підбиття підсумків та обговорення.

Очікувані результати: Учасники вебінару дізналися про методики та вправи, які можна застосувати під час дистанційного та змішаного навчання; навчилися урізноманітнювати освітній процес за допомогою наявни хресурсів та інструментів; отримали поради щодо збереження дружньої та позитивної атмосфери у класній спільноті.

Кiлькiсть переглядiв: 46

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.