Установча сесія відділень мовознавства; літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства Миколаївського територіального відділення МАН

З 28 жовтняпо 06 листопада 2022 року в режимі онлайн відбулася установча сесія у наукових секціях відділень мовознавства; літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства т/в МАНдля слухачівІ року навчання.

Відповідно до плану роботи відділення мовознавства,на осінній сесії працювали 3 наукові секції:«Українська мова», «Англійська мова», «Німецька мова». Наукове відділення літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства представляли секції: «Українська література», «Зарубіжна література», «Фольклористика», «Мистецтвознавство».

Робота наукових секцій проводилась у форматі Zoom-конференцій,Skype-діалогу,e-mail-листування. На лекціях слухачі ознайомилися із метою, змістом, формами роботи секцій та специфікою підготовки мовознавчих та літературознавчих дослідницьких проєктів. Визначено рівень літературних знань і читацьких умінь, сформованості творчих здібностей та нахилів до науково-дослідницької роботи слухачів шляхом тестування та виконання аналітичних і творчих завдань.

На жаль, не всім вдалося бути повноцінними учасниками-слухачами, бо віялові відключення світла завадили зібрати одночасно всіх. Для тих хто не зміг приєднатися,керівники секцій пропонують переглянути презентації самостійно та запрошують на індивідуальні консультації.

Педагоги закладу зроблять все, щоб організація дослідницької діяльності учнівбула реалізована навіть у дуже складний час для всіх нас.

Кiлькiсть переглядiв: 26

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.