«Знаємо і любимо свій край»

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 15.12.2021 року № 1379 «Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно- масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2022 рік (за основними напрямами позашкільної освіти)» з обов’язковим виконанням вимог Постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 обласним Будинком художньої творчості Миколаївської обласної ради протягом березня-травня поточного року був проведений обласний конкурс декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» (онлайн формат). Кращі роботи були направлені до участі у щорічній Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край», яка проводилася у жовтні 2022 року Українським державним центром позашкільної освіти Міністерства освіти і науки України.

Відповідно до наказу УДЦПО 18.10.2022 за № 10-05 Про підсумки проведення Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» (онлайн формат) до числа переможців увійшли вихованці закладів загальної середньої та позашкільної освіти Братської, Веселинівської, Врадіївської, Галицинівської, Доманівської, Єланецької, Олександрівської селищних рад, Кривобалківської сільської ради, Баштанської, Миколаївської, Новобузької, Новоодеської, Южноукраїнської та Первомайської міських рад.

У своїх роботах юні майстри відобразили перлини великої і малої Батьківщини, мальовничі куточки рідного краю у вишивці, гончарстві, плетенні з природних матеріалів, аплікації, писанкарстві, декоративному розписі та живописі. Всі роботи були об’єднані мрією про Перемогу, про Мир, про сонячну і прекрасну Україну, яку ми знаємо і любимо!

Вітаємо переможців Всеукраїнської виставки-конкурсу декоративно-ужиткового і образотворчого мистецтва «Знай і люби свій край» і наближаємо Перемогу разом!

Кiлькiсть переглядiв: 33

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.