Робота в реаліях війни

Досвід організації дистанційної форми навчання, отриманий протягом минулого та позаминулого року під час ковід-карантину, допоміг нам швидко адаптуватися до нових реалій війни, педагоги знали вже як спілкуватися з дітьми через екран, аби вони чули керівника і те, що він їм каже.

Незважаючи на складну ситуацію в місті, педагогічний колектив ОБХТ продовжує працювати з вихованцями дистанційно та в очному режимі, залежно від безпекового стану.

Для онлайн-розкладу заняття в асинхронному режимі на наступний тиждень запропонували керівники гуртків В.Панченко, Д.Чуприна, В.Раскіна, С.Раскіна, Д.Раскін, Л. Шепелевич, Л.Доленко, Т.Даниленко.У синхронному режимі, попередньо узгодивши з батьками години, продовжує проводити заняття зі своїми вихованцями, які тимчасово перебувають за межами України, керівник гуртка Н.Губська.Проведення усіх занять та заходів з вихованцями, їх результати педагоги висвітлюють на сторінках гуртківу соціальних мережах Viber, Facebook, Instagram та каналі YouTube.

Ігнатьєва Л.А., керівник гуртка ДУМ «Колаж», залежно від безпекової ситуації в місті, проводить індивідуальні заняття з дітьми вимушених переселенців з окупованої території та всіх охочих. Нещодавно педагог провела в очному форматі майстер-клас по виготовленню об’ємної іграшки з фетру «Мишеня». Переконані, що в будь-якому випадку професіоналізм і значний досвід наших педагогічних працівників допоможе організувати освітній процес якнайкраще наскільки це можливо в реаліях сьогодення.

В рамках самоосвіти педагоги ОБХТ працювали з інтернет-ресурсами, переглядали інформацію, необхідну для підготовки наступних занять. Протягом звітного тижня на освітніх онлайн-платформах «На Урок», «Всеосвіта», «Академія талановитих керівників» переглядали вебінари на різні теми.

Керівники ансамблю спортивного бального танцю «Нюанс» В.Раскіна, С.Раскіна, Д. Раскін взяли участь у різних ZOOM-лекціях, які проводили одні з найкращих тренерів і танцюристів світу для підтримки українських танцюрів у нелегкий для всіх час

Не зважаючи на воєнний стан, педагогічний колектив ОБХТ, по можливості, докладає і намагатиметься й надалі докладати максимум зусиль для навчання та творчого розвитку наших дітей.

Кiлькiсть переглядiв: 28

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.