Повернутися до звичайного режиму

Звітує директор обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради Лариса Щукіна

Звітування керівника закладу здійснюється з метою подальшого утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління освітою, запровадження колегіальної етики управлінської діяльності у закладі позашкільної освіти, що базується на принципах взаємоповаги та позитивної мотивації.

Завдання такого звітування - забезпечити прозорість, відкритість, демократичність в роботі, залучення громадськості до співпраці.

Директор обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради Лариса ЩУКІНА надала звіт роботи закладу за 2021-2022 н.р. відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів» від 28 січня 2005 р. № 55, Примірне положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 23 березня 2005 року № 178.

З повним текстом звіту можна ознайомитись за посиланням:
http://mobht.mk.sch.in.ua/plani_ta_zviti/zviti/zvit_direktora/

Кiлькiсть переглядiв: 96

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.