Дитинство і творчість відпусток не має

/Files/images/2022/photo5282989420133334846.jpg Літо – пора канікул для дітей і відпусток для педагогів, проте творчістю діти займаються кожен день, не дивлячись ні на що. Так і у педагогічних працівників обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради триває робочий процес. Війна, відпустка та відстань не стали на заваді спілкуванню педагогів з вихованцями.

Колективи тримають зв'язок у соціальних мережах, продовжують займатись за онлайн-розкладом та надсилати зворотний зв'язок. Щотижня у Телеграм-каналі "Позашкілля Миколаївщини" діти маютьзмогу пройти новий квіз чи завітати на Ютуб-канал ОБХТ задля того, щоб найти для себе цікаве заняття під час літніх канікул. Також, як усім відомо, навчатися можно все життя, а педагоги Будинку творчості займаються самоосвітою, шукають нові форми та методи роботи, планують свої майбутні заняття та самовдосконалюються онлайн. Діти так само продовжують працювати онлайн.

/Files/images/2022/photo5282989420133334845.jpg Наприклад, вихованці "Зразкового художнього колективу" гуртка "Школа журналістики" продовжують випуск рубрики "Цікава українська", а наступного тижня планують презентацію нової рубрики, яку можна буде подивитися на Ютуб-каналі ОБХТ. Після позапланової робочої наради, на якій керівники колективів та студій поділилися результатами роботи та планами, педагогічний колектив продовжує працювати, надавати психологічну підтримку вихованцям та займатися творчістю, де б не були.

Кiлькiсть переглядiв: 56

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.