Ми діти сильної країни України

01 червня 2022 року відбувся Всеукраїнський Форум «Ми діти сильної країни України» в якому взяла участь вихованка гуртка «Відповідальне лідерство – шлях до успіху» (кер. Чуприна Д. О.) обласного Будинку художної творчості Зворигіна Дар’я

Традиційно, кілька років поспіль, по завершенні навчального року Всеукраїнська мережа лідерів учнівського самоврядування збирається разом, щоб підбити підсумки року, поділитись своїми враженнями від спільних проєктів та запланувати майбутні заходи.

Війна в України, яку підступно розв'язали, змінила формат наших традиційних зустрічей. А робота регіональних центрів лідерів учнівського самоврядування трансформувалась здебільшого у волонтерську діяльність: збір коштів для ЗСУ, допомога ТРО, турбота за людьми похилого віку та меншими дітьми.

Мешканці країн Європи гостинно прийняли дітей і їхніх батьків, створили умови для навчання та всебічного розвитку, надали прихисток...

І наші Лідери, як тисячі, десятки тисяч дітей України, за ці три місяці війни довели що ми - діти сильної країни!

Важливу організаційну допомогу у підготовці та проведенні Форуму надав Освітній Центр Верховної Ради України, який забезпечує технічну та інформаційну підтримку, координує участь високопосадовців у програмі заходу та здійснює поширення матеріалів Форуму у ЗМІ та інтернет-ресурсах співорганізаторів.

Посилання на запис на інтернет-ресурсах:

Телеканал Рада

https://youtu.be/kdh93Fv9xZk

https://youtu.be/NMOnaReMvGI

Матеріали учасників Форуму можна переглянути на ютуб-каналі УДЦПО

https://youtu.be/NnoZ7fukYG8

Кiлькiсть переглядiв: 75

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.