Підвищуємо кваліфікацію разом

07 жовтня 2021 року взяла участь у Всеукраїнському науково-методичному онлайн-форумі «Розвиток позашкільної освіти в контексті сучасних освітніх тенденцій: спроби відповісти на деякі запитання». Основна мета форуму: ознайомити з подальшими національними перспективами розвитку позашкілля, обговорити найбільш актуальні питання у сфері позашкільної освіти, організації інклюзивної освіти, науково-методичного забезпечення позашкільної освіти, методичного супроводу тощо.

Про підтримку і збереження закладів позашкільної освіти України говорив Віктор Васильович Сальков, надав відповіді на най болючі питання, які надходять від працівників закладів позашкільної освіти та батьків вихованців.


Професор Олена Биковська підняла питання щодо безбар’єрності позашкільної освіти в Україні. Звернула увагу на вирішенні цього питання на різному рівні: влади, закладів позашкільної освіти, керівників гуртків, педагогів закладу.

​Алла Захарова підняла питання: «Система забезпечення якості позашкільної освіти», надала поради та рекомендації щодо організації роботи.

Ольга Чуприна зупинилася на організації освітнього процесу в закладі позашкільної освіти.

Олена Литовченко підняла актуальні аспекти організації роботи з дітьми з особливими потребами у закладі позашкільної освіти.

Про проєктну діяльність, як шлях до збереження та розвитку позашкільної освіти розповіла методист обласного Центру по роботі з обдарованою молоддю Сумської обласної ради Вікторія Заярна.

Питання щодо факторів, які ускладнюють діяльність закладів позашкільної освіти та як їх уникнути підняла Ганна Суркова.

Дуже цікава та важлива інформація, яка допоможе і далі забезпечувати роботу в закладі позашкільної освіти безперешкодно. Дякую за роботу.

Кiлькiсть переглядiв: 68

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.