«Золота осінь Славутича»: вихованці ОБХТ змагалися щиро, змістовно та атмосферно

/Files/images/2021/2 фото.jpg 24-27 вересня 2021 року в м. Славутичі Київської обл. відбувся ХХVІІІ Міжнародний фестиваль молодіжної демократії, телебачення, преси та творчості «Золота осінь Славутича», в якому взяли участь вихованці «Зразкового художнього колективу» гуртка «Школа журналістики» (керівники Дмитро Чуприна та Вікторія Панченко) обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради

Вихованці гуртка «Школа журналістики» на чолі з керівником Дмитром Чуприною взяли участь у номінації «Фото». За період фестивалю гуртківці побували на майстер-класах професійних фотохудожників, мали нагоду поспілкуватися з міським головою м. Славутича, познайомитись з журналісткою, народною депутаткою України по 96 виборчому округу, членкинею фракції «Слуга Народу» Ольгою Василевською-Смаглюк. Найбільшим враженням для дітей стала участь у щорічному традиційному обряді братання кольоровими фарбами. Для вихованців це перший журналістський фестиваль, який запам’ятається їм надовго.

/Files/images/2021/фото 5.jpg Гуртківці на чолі з керівницею Вікторією Панченко взяли участь у номінації «Відео». Вихованці відвідали майстер-класи від членів журі, запрошених гостей з журналістської майстерності. На жеребкуванні учасникам дісталася тема «Чому Славутич гідний звання мала культурна столиця України?» Вихованці за день підготували роботу, поспілкувалися та взяли інтерв’ю в мера, організаторів заходу та містян.

Вихованці «Зразкового художнього колективу» гуртка «Школа журналістики» вибороли почесне І місце серед 14 команд-учасників у номінації «Відео». Переможці отримали сертифікати за участь у фестивалі, диплом за перше місце та пам’ятні призи.

Щиро вітаємо переможців та учасників фестивалю, а також їх керівників і бажаємо натхнення та успіхів у нових творчих досягненнях!

Кiлькiсть переглядiв: 64

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.