Інформація про проведення концерту до Дня Позашкілля «Щаслива країна Позашкілля»

/Files/images/2021/photo_2021-09-20_09-19-55.jpg 17 вересня у Каштановому сквері вихованці обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради влаштували справжнє свято. Напередодні Дня Позашкілля, за участі вихованців, відбувся концерт, який складався з кращих номерів гуртків та студій обласного Будинку художньої творчості.

/Files/images/2021/photo_2021-09-20_09-23-38.jpg Перед концертом вихованці гуртків декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва, під керівництвом керівників колективів, провели майстер-класи. Всі бажаючі мали змогу долучитись до них та відчути себе на заняттях «Зразкового художнього колективу» гуртка аплікації соломкою та соломо плетіння «Сонячне сяйво» (керівник Наталія Губська), «Зразкового художнього колективу» гуртка декоративно-прикладного мистецтва «Колаж» (керівник Лариса Ігнатьєва) та «Зразкового художнього колективу» гуртка образотворчого мистецтва «Оранжеве небо» (керівник Юлія Масіна).

/Files/images/2021/photo_2021-09-20_09-40-03.jpg Під час свята вихованці «Зразкового художнього колективу» гуртка «Школа журналістики» (керівники Вікторія Панченко, Ірина Василенко, Дмитро Чуприна) дарували всім гостям свята газету власного виробництва «Країна Творчості».

Однією з родзинок концерту стала анімаційна програма від завідуючого організаційно-масовим відділом обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради, Лідера освіти Миколаївської області, Відмінника освіти України, володаря нагрудного знаку Міністерства освіти і науки України «Василь Сухомлинський» Андрія Лінника. Не тільки вихованці, але і гості свята активно танцювали і весело грали під час концерту з Андрієм Петровичем.

/Files/images/2021/photo_2021-09-20_09-42-23.jpg Талановиті вихованці із задоволенням взяли участь у довгоочікуваному концерті та подарували гостям своїми співами та хореографією справжнє свято творчості. Діти успішно довели, що Позашкілля – щаслива країна дитинства та привітали всіх зі святом.

Кiлькiсть переглядiв: 112

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.