Триває Всеукраїнський фестиваль дитячої художньої творчості «Єдина родина» 2 конкурсний день

30 серпня 2021 року на базі дитячого табору «Sportium» продовжується перегляд конкурсних виступів категорії «Вокальний жанр».
У конкурсному перегляді взяли участь вокальні ансамблі закладів освіти Донецької, Миколаївської, Полтавської та Хмельницької областей.

Учасники представили ансамблі, квартети, тріо у номінаціях «Естрадний вокал» та «Народний вокал». Яскраві костюми та складні партитури вражали гостей та членів журі конкурсу.

Після конкурсного перегляду відбулося обговорення виступів за участі професійного журі у складі:
- Наталії Медведєвої, старшого викладача з естрадного вокалу,викладача вищої кваліфікаційної категорії,вокального тренеру українських та міжнародних телепроєктів;
- Тетяни Островської, директора дитячої музичної школи №2, викладача сольного співу та ансамблю дитячої музичної школи №2, викладача вищої категорії, викладача-методиста, художнього керівника та диригента Народного жіночого академічного хору ім.. Світлани Фоміних Миколаївського фахового коледжу культури і мистецтв, Заслуженого працівника культури України;
- Олександра Малюка, художнього керівника вокального ансамблю «Южный патруль» Головного управління національної поліції в Миколаївський області, лауреата Всеукраїнських конкурсів, композитора.

Професійне журі поспілкувалися з керівниками вокальних колективів, надали свої рекомендації, висловили зауваження та побажання щодо конкурсних виступів. Спілкування пройшло у дружній робочій атмосфері і було дуже плідним.

Кiлькiсть переглядiв: 89

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.