Інформація про участь вихованців ОБХТ у мистецькій акції «Гімн України» Ми різні, але єдині!

День Державного Прапора та День Незалежності є основними державними національними святами України, адже прапор є невід’ємним символом будь-якої країни, а щодо незалежності – то український народ віками йшов до неї у своєму святому прагненні жити у вільній, незалежній країні.

/Files/images/2021/photo5323684200903193567.jpg З нагоди відзначення в Миколаївській області Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України 05 червня 2021 р. на Соборній площі міста Миколаєва та розі вулиць Адміральська – Соборна проведена мистецька акція «Гімн України» у форматі зйомок, до якої долучилися творчі професійні, аматорські, дитячі колективи, окремі вихованці Миколаївської області та всі бажаючі. У зйомках взяли участь і вихованці «Зразкового художнього колективу» гуртка сучасного танцю «Свято мрій» (керівник Наталія Томова) та «Зразкового художнього колективу» ансамблю танцю «Щасливе дитинство» (керівник Світлана Горшкова) обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради. Зйомки проводилися за ініціативи Управління з питань культури таохорони культурної спадщини Миколаївської міської ради. Діти проявили себе як справжні артисти і виконували усі настанови операторів та режисерів. Готовий кліп покажуть на День Незалежності України на усіх телеканалах Миколаєва.

`Нехай ці свята вселяють гордість за величний український народ, нашу країну, об’єднують усіх українців, дарують усім нам світлі надії, щоденні звершення та впевненість у завтрашньому дні.

Кiлькiсть переглядiв: 67

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.