Гала-концерт обласного Огляду-конкурсу колективів художньої самодіяльності закладів загальної середньої та позашкільної освіти «Україна молода»

Обласний Огляд-конкурс колективів художньої самодіяльності закладів загальної середньої та позашкільної освіти «Україна молода»проводиться раз на три рокина виконання наказу Міністерства освіти і науки України від 16 червня 2015 року № 641 «Про затвердження Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді, Заходів щодо реалізації Концепції національно-патріотичного виховання дітей і молоді та Методичних рекомендацій щодо національно-патріотичного виховання у загальноосвітніх навчальних закладах» (зі змінами),з метою відзначення 30-ї річниці незалежності України,привернення уваги громадськості до збереження та забезпечення розвитку закладів позашкільної освіти; підтримки існуючих та створення нових колективів художньої самодіяльності в закладах загальної середньої та позашкільної освіти Миколаївської області.

Організаторами Огляду-конкурсу є департамент освіти і науки Миколаївської обласної державної адміністрації та обласний Будинок художньої творчості Миколаївської обласної ради.

За підсумками конкурсу, було створено гала-концерт з найяскравіших номерів художньої самодіяльності. 1 червня 2021 року онлайн-концерт було презентовано на YouTube-каналі обласного Будинку художньої творчості. До відео увійшли виступи хореографічних, фольклорних, вокально-хорових, театральних, циркових та інструментальних колективів. Концерт можна переглянути за посиланням wym-1622551134748

Кiлькiсть переглядiв: 129

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.