Працюємо над підвищенням рівня творчих колективів закладів позашкільної освіти

Сьогодні, 21 квітня 2021 року методистами обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради проведено онлайн-зустріч з представниками закладів позашкільної освіти області щодо підтвердження почесного звання «Зразковий художній колектив» та «Народний художній колектив».

/Files/images/2021/фф2.jpg Методист Олена Савіцька зупинилася на критеріях та звернула увагу на якість підготовленої документації кожного гуртка,було детально розглянуто питання надання пакету документів, що подаються для присвоєння/підтвердження звання «народний» («зразковий») колектив. Керівникам колективів були надані методичні рекомендації щодо вимог до творчих звітів колективів.

Методист Микита Горшков зупинився на гуртках театрального жанру Будинку дитячої творчості Баштанської ОТГ та Центру національного відродження м. Первомайськ. Надав рекомендації щодо складання програми творчого звіту колективів. Рекомендував підбирати та підготувати до показу різнопланову програму звіту та включати до творчої програми твори місцевих авторів.

Директор Лариса Щукіна зупинилася на підготовці документів та програмі творчого звіту колективів Будинку дитячої та юнацької творчості Інгульського району м. Миколаєва. Надала практичні рекомендації щодо роботи з відеоматеріалом.

Робота продовжується. Бажаємо всім колективам області творчих злетів та нових перемог!

Кiлькiсть переглядiв: 25

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.