Вихованці ОБХТ гідно представили свій заклад і показали високі результати у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі мистецтв «Пісня над Бугом»

Нещодавно в місті Хмельницькому Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Хмельницьким палацом творчості дітей та юнацтва проведено Всеукраїнський дитячо-юнацький фестиваль-конкурс мистецтв «Пісня над Бугом» (дистанційний/онлайн формат), в якому взяли участь вихованці «Народного художнього колективу» ансамблю спортивно-бального танцю «Нюанс» (керівник Світлана Раскіна) обласного Будинку художньої творчості Миколаївської обласної ради.

Онлайн-формат конкурсу зумовив участь рекордної кількості творчих колективів та сольних виконавців - 6416 учасників із 23 областей України. На розсуд журі було представлено 1345 конкурсних номерів. Оцінювало виступи учасників компетентне, професійне та вимогливе журі. У кожній номінації було визначено дуже обмежену кількість місць.

Вихованців «Народного художнього колективу» ансамблю спортивно-бального танцю «Нюанс» нагороджено:

Дипломом І ступеня в номінації «Хореографія» (бальна хореографія), IІІ вікова категорія;
Дипломом ІІ ступеня в номінації «Хореографія» (бальна хореографія), IV вікова категорія.

Ми пишаємося нашими талановитими й наполегливими вихованцями і педагогами, вітаємо з перемогою та бажаємо їм подальшого творчого розвитку і високих здобутків!

Кiлькiсть переглядiв: 27

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.