Відкриття виставки переможців ІІ етапу Конкурсу дитячого малюнку «Як я захищатиму Батьківщину»

13 жовтня 2020р. в обласному Будинку художньої творчості відбулося відкриття виставки переможців ІІ (обласного) етапу Конкурсу дитячого малюнку «Як я захищатиму Батьківщину».

На відкритті виставки були присутні представники адміністрації закладу, вихованці різних гуртків ОБХТ та педагоги.

/Files/images/2020/в 4.jpg З привітальним словом виступила заступник директора з НВР КияноваА.Г., яка наголосила на відкритті виставки з напередодні свят: Дня захисника України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці, з метою вшанування мужності і героїзму захисників української держави, патріотичного виховання учнівської молоді, виявлення та підтримки талановитих дітей, художньо-естетичного виховання учнівської молоді в традиціях національної культурної спадщини.

В експозиції виставки були представлені роботи у двох номінаціях: «Живопис» та «Графіка», у яких конкурсанти висвітлили своє бачення захисту Батьківщини, гордість за захисників України. Дана тема є цікавою, при перегляді малюнків можна булопобачити на папері думки дітей про те, яким чином можна забезпечити мир та спокій у нашій країні.

Слід відзначити цікаві творчі рішення та актуальність сюжетів малюнків, різноманіття художніх прийомів та живописних технік.

Вихованці «Зразкового художнього колективу» гуртка «Школа журналістики» взяли інтерв’ю у присутніх, поцікавившись, які роботи їм найбільше сподобались, і що б вони побажали захисникам України напередодні свят.

Кiлькiсть переглядiв: 114

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.